top of page
WEBSITE LENA.png
Joelle-100.jpg

Een shoot bij mij draait om allesbehalve poseren - ik vind het vooral belangrijk om samen een fijn moment te creëren. Dat levert naar mijn idee de mooiste ongedwongen foto’s op. Mooie, echte, lifestyle foto’s van jou en wie je liefhebt, die heb je nu voor altijd bij je!

Tijdens een fotosessie is mjin prioriteit dat jij je op je gemak voelt, we bouwen aan je zelfverzekerdheid om ervoor te zorgen dat dit bijzondere moment goed wordt vastgelegd.

Femme-16.jpg
JA-262.jpg

Gevoel vastleggen met mijn camera, dat blijft altijd een uitdaging. Jullie chemie is uniek en elke sessie ook, samen brengen we het tot een mooi resultaat.

Jij in het zonnetje, je ongedwongen vastleggen zoals je bent. We vangen de tijd in beeld. 

Vier jouw jubileum, nieuwe baan of afstuderen met mooie beelden! Ook leuk om cadeau te doen aan een ander die wat te vieren heeft.

SOA-90.jpg

1 uur shooten - €200*

Een mooi moment samen vastleggen, tijdens de glimlach shoot zorgen we voor herinneringen op beeld. 

2 uur shooten - €350*

Echt de details in gaan, verschillende groepssamenstellingen vastleggen of  wisselen van locatie en outfit. We nemen de tijd om alles vast te leggen zoals jij het in je hoofd hebt.

Vrije invulling 

Heb je een andere wens die niet binnen mijn pakketten valt? Neem contact met me op.

* Exclusief BTW, eventuele reis- kosten & tijd vergoeding.

* Wanneer je een shoot bij mij boekt ga je ermee akkoord dat ik de foto’s mag gebruiken voor mijn website & social media, tenzij anders overlegd.

Samen bepalen we de sfeer van de shoot - locatie, kleding & mood - en plannen we een moment. Wat past er bij jou? Ik vind het fijn het fijn om jou en jouw wensen te leren kennen voordat we aan de slag gaan. 

Na onze fotosessie selecteer en bewerk ik de foto's aandachtig. Als alles klaar is ontvang je de beelden via een link, waar je ze allemaal kunt downloaden. 

Studio-Paper-Eenenanderdesign-47.jpg
Nootje-5.jpg

Een indruk van de afgelopen projecten die ik heb gefotografeerd, in mijn portfolio vind je alles waar ik blij van word. Neem een kijkje!

bottom of page